Essential oils consult

Geplaatst op

Wat zijn Essential oils?

Essential oils of in het Nederlands etherische olie is een product uit bloemen, planten, zaden, peulen, vruchten, wortels of uit de bast. Er zijn ruim 3.000 bekende etherische oliën waarvan er zo’n 300 op de markt zijn. Etherisch wil zeggen vluchtig of vervliegend. Mensen hebben door de eeuwen heen etherische olie gebruikt om hun reinigende, rustgevende en krachtige werking voor lichaam en geest, de geur, voor persoonlijke verzorging/hygiene in en om het huis en binnen het gebied van gebed, meditatie, religie en spiritualiteit. 

Etherische olie in pure vorm, zoals de natuur ze zelf heeft samengesteld,  kent tal van werkingen die bijdragen aan jouw fysieke, vitale, mentale of spirituele welzijn.

Wat is een essential oils consult?

Ik wil je graag vertellen over en begeleiden bij het gebruik van etherische olie. Zodat je daar zelf je weg in gaat ontdekken op de thema’s die voor jou spelen. Dat kan ondersteunend binnen coaching/counseling. Of los van een coaching/counseling traject.

Ik verkoop geen etherische olie.

Wij zoeken samen naar de olie-oplossingen voor jouw welzijnsthema’s. Je maakt kennis met de oliën door mijn uitleg, begeleiding en door een probeer hoeveelheid die je van mij ontvangt. En wanneer je hebt ervaren wat de olie voor jou kan betekenen kan ik voor jou een kortingsaccount bij dōTERRA in orde maken. Mijn ondersteuning gaat ook daarna gewoon door. En ik leer weer van jou door de specifieke olie-ervaringen die jij gaat beleven.

Ik adviseer de essential oils en producten van dōTERRA. 

Het consult, de begeleiding en eventueel een probeer hoeveelheid is kosteloos. Mocht je overgaan tot de aanschaf van dōTERRA producten, dan ontvang ik een vergoeding van dōTERRA omdat ik jou als nieuwe klant aanbreng. Een consult geeft echter nooit een afname verplichting. Hierdoor kun je in jouw tempo ontdekken en ervaren zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.

Wil je zelf de olie delen met anderen en daar een vergoeding of inkomen uit genereren, dan voeg ik je toe aan mijn team en werken we samen aan het opbouwen van jouw eigen business. En daar komen mijn coach vaardigheden weer om de hoek kijken. Ik ben er om jou te ondersteunen in het opbouwen van een business op de wijze die bij jou past. Een business waar jouw specifieke eigenheid naar voren treedt. 

Waarom dōTERRA?

DōTERRA is een aanbieder van pure, 100% natuurlijke etherische oliën. De olie van dōTERRA behoudt de samenstelling zoals de natuur dit zelf heeft gearrangeerd. Er zijn geen stoffen toegevoegd, weggenomen en de producten zijn vrij van verontreinigende en synthetische stoffen. Hierdoor blijft de therapeutische kracht van de natuur  behouden. Daarnaast is dōTERRA ook puur in haar bedrijfsvoering, distributie, marketing en (bedrijfs)filosofie.

DōTERRA heeft inmiddels een uitgebreid assortiment aan etherische oliën, samengestelde etherische oliën en andere verzorging- en welzijnsproducten met etherische olie als basis. Daarnaast gebruikt dōTERRA een overzichtelijk systeem van bestellen en levering. En heeft een Nederlandstalige telefonische helpdesk.  

Wat biedt Groei – Én?

  • gratis proberen en ervaren door het verstrekken van samples
  • (online) presentaties (webinars) over de oliën en producten van dōTERRA en over welzijn
  • begeleiding bij het gebruik en de toepassingen van etherische olie
  • coaching en counseling met etherische olie ter ondersteuning
  • lichaamsbehandelingen met oliën en massagetechnieken (Aroma Touch Technique of Symphony of the Cells behandelingen)

Wil je zelf zakelijk aan het werk met etherische olie, een business opbouwen en inkomen verwerven? Dan ondersteun ik jou eveneens en werken we samen aan jouw plan. Dat kan geheel op jouw manier binnen de tijd en mogelijkheden die wij met elkaar daarvoor vinden.

Wat kun je nu doen?

Je kunt nog even verder lezen op deze website. Maar je kunt ook mailen of bellen. Ons mailadres is info@groei-en.nl. En telefonisch kun je ons bereiken op 06 – 14 12 23 26.

Wil je direct doorklikken naar onze pagina in de webshop van dōTERRA? Dat kan met deze link: dōTERRA